Metsäteollisuus ry:llä oli viikon ajan TEPPO-harjoittelussa 8.-luokkalainen David Boglaru Havukosken koulusta. TEPPO-harjoittelu kuuluu työelämäpainotteiseen perusopetukseen, jossa on mahdollista tutustua työelämään 7 viikkoa vuodessa. Alla David kirjoittaa työntäyteisestä viikostaan metsäteollisuuden edunvalvontajärjestössä.


Terve! Olen David, 14-vuotias Vantaalta Havukosken koulusta.


Sain eräänä päivänä viestin kouluni TET-WhatsApp ryhmään, jossa kerrottiin, että Metsäteollisuus ry:lle tarvittaisiin TET-harjoittelijoita ja se kuulosti mielenkiintoiselta.


Tykkään vapaa-ajallani soittaa kitaraa ja 3D printtailla patsaita.


TET-harjoittelun aikana olen päässyt tekemään ja kuuntelemaan monenlaisia mielenkiintoisia asioita täällä. Olen haastatellut asiantuntijoita ja ollut mukana monenlaisissa palavereissa.


Olen päässyt haastattelemaan Metsäteollisuus ry:n lakimiestä Heikki Sivulaa, joka kertoi minulle hieman lakimiehen töistä ja ympäristöasiantuntija Johanna Vainiomäkeä,
joka kertoi minulle ympäristöasiantuntijan työtehtävistä.


Pääsin perjantaina kertomaan hieman itsestäni Vantaan opoille, koska he pitivät kokouksen Metsäteollisuus ry:n toimistolla


Tämän viikon aikana olen saanut uusia ja kiinnostavia näkökulmia metsäteollisuuteen.


Olen hetken aikaa miettinyt syytä miksi hain tänne, mutta rehellisesti oikeaa vastausta ei ole, mutta olen kuitenkin tyytyväinen, että pääsin Metsäteollisuus ry:lle töihin.


Olen tämän viikon aikana saanut paremman näkökulman toimistotöistä ja metsäteollisuudesta.