Metsät ovat Suomen tärkein luonnonvara, ja metsäteollisuuden tuotteet kattavat viidenneksen maamme tavaraviennistä. Metsäteollisuus on uudistuva ja innovatiivinen ala, joka työllistää suoraan ja välillisesti noin 100 000 suomalaista. Luonnon monimuotoisuus ja sen edistäminen ovat kestävän metsätalouden perusta. Kestävästi hoidetut metsät ja metsäteollisuuden tarjoamat ratkaisut ovat avainroolissa ratkaistaessa globaaleja haasteita. Metsäteollisuus ry on edunvalvontajärjestö, joka rakentaa Suomessa toimivan metsäteollisuuden toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Olemme vahva ja moderni edunvalvontajärjestö, jossa työskentelee yli 30 piinkovaa asiantuntijaa.

Haemme nyt innostavaan ja osaavaan työyhteisöömme metsäympäristöasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Vastuualueeseesi kuuluu:

- Metsätalouden ympäristöasioihin liittyvää lainsäädäntöä sekä vapaaehtoisia toimia

- FSC-metsäsertifiointi sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla

- Teet päivittäin tiiviisti yhteistyötä Metsäteollisuus ry:n muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

- Metsäsertifioinnin tuntemusta

- Kokemusta metsätalouden ympäristöasioista

- Pitkäjänteistä työskentelytapaa ja edunvalvonnallista otetta

- Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (yliopisto).

Eduksi katsotaan lajisto- ja vesikysymysten tuntemus.

Metsäympäristöasiantuntijana pääset erittäin kiinnostavan ja uusiutuvan toimialan ytimeen. Saat tilaa kehittyä ja käyttää osaamistasi sekä osaavat ja ennakkoluulottomat kollegat.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Kruununhaassa. Lisätietoja tehtävästä antaa metsäjohtaja Karoliina Niemi puh. 050 567 9093.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta MPS Uratorilla (uratori.mps.fi).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.3. mennessä. Aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.