Karoliina Niemi siirtyy uuteen tehtävään Metsäteollisuus ry:n EU-metsäasioiden päällikön paikalta. Hän on vastannut Metsäteollisuus ry:n kansainvälisestä metsäedunvalvonnasta vuodesta 2011. Niemellä on taustallaan pitkä metsäalan tutkijaura, minkä jälkeen hän on työskennellyt muiden muassa maa- ja metsätalousministeriössä sekä Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitossa MTK:ssa.

Tiina Rytilä-Broere palaa metsäalalle eduskunnan puhemiehen erityisavustajan tehtävästä. Aiemmin Rytilä-Broere on toiminut muiden muassa valtiosihteerinä maa- ja metsätalousministeriössä sekä maa- ja metsätalousministerin kuten myös sisäministerin erityisavustajana. Näitä edelsivät työ Päättäjien Metsäakatemian johtajana Suomen Metsäyhdistyksessä sekä erilaiset kansainväliset metsäalan edunvalvontatehtävät.

– Metsät ja niiden hyvinvointi sekä kestävä käyttö puhututtavat juuri nyt enemmän kuin koskaan. Karoliina Niemellä on laaja metsäalan osaaminen ja edunvalvontakokemus, Tiina Rytilällä monipuolinen yhteiskunnan ja metsäsektorin tuntemus. He vahvistavat metsäteollisuuden edunvalvontaa toimintaympäristön muuttuessa, sanoo Metsäteollisuus ry:n toimitusjohtaja Timo Jaatinen.

Lisätietoja:Timo Jaatinen, toimitusjohtaja, Metsäteollisuus ry, p. 09 132 6600