Metsäteollisuus ry etsii Työmarkkinat-yksikköön kokenutta Koulutusasioiden edunvalvontapäällikköä

Uutiset |

Metsä on Suomen tärkein luonnonvara ja metsäteollisuuden tuotteet tuovat viidenneksen maamme vientituloista. Ala työllistää suoraan ja välillisesti noin 160 000 suomalaista. Metsäteollisuus luo suomalaista hyvinvointia puuhun perustuvilla ratkaisuilla, investoimalla, työllistämällä ja maksamalla veroja. Biotalous vie kestävää kehitystä Suomen metsistä maailmalle. Metsäteollisuus tarjoaa monipuolisia urapolkuja ja työtehtäviä myös tulevaisuudessa.

Nykyisen koulutuspoliittisen asiantuntijamme siirtyessä uusiin haasteisiin etsimme Työmarkkinat-yksikköön kokenutta

Koulutusasioiden edunvalvontapäällikköä

Koulutusasioiden edunvalvontapäällikkö vastaa Metsäteollisuus ry:n koulutuspolitiikan ja osaavan työvoimaan saatavuutta koskevista linjauksista ja edunvalvonnasta sekä toiminnon kehittämisestä.

Sen lisäksi edunvalvontapäällikön tehtävä on vaikuttaa valtakunnallisesti eri koulutusasteiden koulutuspolitiikan sisältöön, rahoitukseen ja rakenteisiin sekä toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa hyödyntäen olemassa olevia kanavia ja vaikuttajia. Hän toimii myös Metsäteollisuus ry:n koulutus- ja osaamistoimikunnan sihteerinä sekä Metsäteollisuus ry:n koululähettilään työn koordinoijana.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • vahvaa osaamista Suomen koulutusjärjestelmästä kokonaisuutena ja koulutuksen rahoitusjärjestelmistä
  • näkemystä ja kokemusta koulutuspoliittisesta edunvalvonnasta
  • hyviä vuorovaikutus-, esiintymis- ja verkottumistaitoja
  • vahvaa kiinnostusta metsäteollisuuden ja biotalouden toimialaan
  • itsenäistä ja aktiivista työotetta, organisointikykyä, positiivista asennetta
  • joustavuutta ja matkustusvalmiutta sekä Suomessa että osin myös EU-asioissa

Tehtävä on vakituinen.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä osoitteessa Snellmaninkatu 13. Tehtävään perehtymiseksi tarjoamme mahdollisuuden tutustua yritysten ja tuotantolaitosten toimintaan eri puolilla Suomea.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan tiivis hakemuksesi ja CV:si Jätä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 5.7.2015 mennessä.

Tiedusteluihin vastaa keskiviikkona 24.6. ja torstaina 25.6. klo 9:00–10:30 työmarkkinajohtaja Nina Pärssinen puh. 040 503 2353 ja muina aikoina MPS-konsultti Nina Kalajoki puh. 020 746 9413.