Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat Metsäteollisuus ry:ssä

Työmarkkinajohtaja

16.11.2018

Metsäteollisuus on Suomen suurin vientiala, reilu 20 % tavaraviennistämme. Metsäteollisuus ry on toimialan 100-vuotias, mutta uusiutuva edunvalvontajärjestö, joka rakentaa Suomessa toimivan metsäteollisuuden toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Uskomme, että biotalouteen pohjautuva teollisuus muodostaa vahvan tukijalan Suomen menestykselle ja tarjoaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen kaltaisiin globaaleihin haasteisiin. Tavoitteenamme on Suomi, joka luo vahvat edellytykset metsäteollisuuden tuotannolle, uusiutumiselle ja työllisyydelle. Olemme vahva ja moderni, alan uuden nousun myötä entistä kiinnostavammaksi muuttuva etujärjestö, jossa työskentelee liki 40 piinkovaa asiantuntijaa.

Metsäteollisuus ry hakee

Työmarkkinajohtajaa

Metsäteollisuus ry:n työmarkkinajohtaja on suomalaisen elinkeinoelämän vahva vaikuttaja. Työ on erittäin haastavaa, mutta palkitsevaa. Luot edellytyksiä metsäteollisuuden kilpailukyvylle ja työmarkkinoiden uudistumiselle.

Vastaat Metsäteollisuus ry:n työnantajaedunvalvonnasta, työehtosopimustoiminnasta ja niihin liittyvästä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Saat johdettavaksesi kuuden asiantuntijan osaavan ja kokeneen tiimin. Työpaikkasi on Helsingin Kruununhaassa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää työmarkkinakentän kokonaisuuden vahvaa hallitsemista ja laajoja yhteistyösuhteita. Onnistuaksesi sinulla tulee olla vankka kokemus TES-neuvottelutoiminnasta. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kykenet sujuvasti ja uskottavasti verkostoitumaan
eri työmarkkinajärjestöjen, jäsenyritystemme ja muiden kumppaneiden kanssa. Kestät kovaa painetta, osaat olla päämäärätietoinen neuvottelija, mutta myös kuuntelija, ratkaisujen hakija ja sopija. Tunnet työmarkkinoiden lisäksi osaamisen ja koulutuksen maailmaa. Puhut hyvin englantia ja riittävästi ruotsia.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
20.11. klo 12-13 ja 26.11. klo 8-9 toimitusjohtaja Timo Jaatinen, p. 09 132 66 00. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta. Hakuaika päättyy 28.11.2018 klo 15.00.

Ilmoitus Oikotiellä