Metsäteollisuus ry:n liikemerkki uudistuu

Tiedotteet |

Metsäteollisuus ry:n liikemerkki uudistuu 2.9.2008 alkaen. Uusi, pyöreä liikemerkki kuvaa edunvalvonnan toimintakentän muutoksen lisäksi alan uudistumista.

Merkissä on viitteitä nykyisiin ja uusiin tuotteisiin sekä nykyisiin ja uusiin, nouseviin markkinoihin. Liikemerkkiä käytetään yhdessä nimilogon kanssa. Järjestön nimi säilyy ennallaan.

Liikemerkin keskellä oleva pisaran muoto kuvaa uusiutuvaa energiaa, jonka tuottaminen on jo nyt merkittävä osa metsäteollisuutta. Merkkiin ja nimilogoon valitut vihreät, kasvun värit kuvaavat alan jatkuvasti uusiutuvaa raaka-ainetta. 

Uudistettu liikemerkki ja nimilogo otetaan käyttöön huomenna 2.9.2008, jolloin avataan muutoksella päivitetyt verkkopalvelut. Muut liikemerkin sisältävät elementit uudistuvat lähiaikoina. Liikemerkin vihreä väri on jo noin vuoden ollut osa järjestön visuaalista ilmettä.

Uuden liikemerkin on suunnitellut Metsäteollisuus ry:n pitkäaikainen yhteistyökumppani, graafikko Kai Kujasalo.

Järjestön aiempi, kuusista muodostunut liikemerkki, jonka oli suunnitellut Kyösti Varis, oli vuodelta 1981. Sitä ennen järjestö käytti nimeä ilman liikemerkkiä.

Lisätietoja antaa:

Helena Aatinen, viestintäjohtaja, Metsäteollisuus ry, puh. 09 – 132 66 45