Team Finland USA järjestää Metsäteollisuus ry:n jäsenille suurlähettilään yrityskahvit tiistaina 27.4.2021 klo 16.00–17.00 Suomen aikaa. Jos USA:n uuden hallinnon toimintaympäristövaikutukset, elvytyspaketit, markkinat ja suomalaisyrityksille tarjolla olevat kansainvälistymispalvelut kiinnostavat, kannattaa osallistua!

Ilmoittautumiset mielellään 21.4. mennessä osoitteeseen eeva.korolainen (a) forestindustries.fi. Ilmoittautuneille lähetetään mainitusta sähköpostiosoitteesta Teams-linkki tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Tilaisuuden ohjelmassa on suurlähettiläs Mikko Hautalan katsaus USA:n poliittisesta ja markkinatilanteesta, tutustuminen Team Finland USA:han ja sovitut yrityspuheenvuorot sekä aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Yrityskahvien tavoitteena on koota Suomen keskeisten vientiteollisuusalojen yrityksiä yhteen keskustelun, tietojen vaihdon ja yhteistyön kehittämisen merkeissä. Metsäteollisuus on Washingtonin yrityskahveilla ensimmäisten joukossa. Aiempi vastaava tilaisuus keskittyi meriteollisuuteen.