Nuoret aidalla istumassa

Matka-avustuksia koululaisille

Metsäteollisuus ry myöntää koululaisille matka-avustuksia metsäteollisuuskohteisiin suuntautuville tutustumiskäynneille.

Tuotantolaitosvierailuilla tai esimerkiksi puunkorjuukohteissa oppilaat pääsevät tutustumaan metsäteollisuuteen ja sen eri ammatteihin.

Metsäteollisuus ry:n myöntämä avustus on tarkoitettu ensisijaisesti yläkoululaisille, ammatinvalintaiässä oleville nuorille. Harkinnan mukaan avustuksia voidaan myöntää myös alakoululaisten ja lukiolaisten vierailuille. Avustus kattaa kohtuulliset kuljetuskustannukset esimerkiksi bussilla.

Metsäteollisuus ry myöntää  matka-avustuksia pääasiassa yritysvierailuille, muina avustuskohteina ovat mm. Metsämessut. Vierailun tulee olla opintokäynti, jota suunnitellaan yhdessä yrityksen kanssa ja johon liittyy opintotehtävä. Esimerkkejä tehtävistä (yritysyhteistyömalleja) sekä matka-avustushakemus ohessa.

Pyytäkää tarjous kuljetusyritykseltä ja lähettäkää hakemus sekä suunniteltu tehtävä heti kun vierailukohde on varmistunut. Teille ilmoitetaan päätöksestä hakemuksenne käsittelyn jälkeen.

Lisätietoja antaa

Martta Fredrikson

Tiedottaja

040 687 1686