Nuoret aidalla istumassa

Matka-avustukset koululuokille ja opiskelijoille

Metsäteollisuus ry myöntää koululuokille ja opiskelijoille matka-avustuksia metsäteollisuuskohteisiin suuntautuville tutustumiskäynneille.

Tuotantolaitoksissa oppilaat ja opiskelijat pääsevät tutustumaan metsäteollisuuteen ja sen eri ammatteihin. Avustus kattaa kohtuulliset kuljetuskustannukset esimerkiksi bussilla.

Metsäteollisuus ry:n myöntämä avustus on tarkoitettu ensisijaisesti yläkoululaisille ja lukiolaisille, ammatinvalintaiässä oleville nuorille. Harkinnan mukaan avustuksia voidaan myöntää myös alakoululaisten vierailuille.

Myös opiskelijaryhmät voivat hakea matka-avustusta järjestämälleen ekskursiolle, jonka kohteena on metsäteollisuusyritys.

Vierailun tulee olla opintokäynti, jota suunnitellaan yhdessä yrityksen kanssa ja johon liittyy opintotehtävä. Sivun alalaidasta löytyy esimerkkejä vierailuun liittyvistä tehtävistä.

Avustuksen hakeminen

  1. Kilpailuta kuljetusyhtiöitä vierailukohteeseesi heti, kun vierailun päivämäärä on tiedossa.
  2. Parhaimman kuljetustarjouksen valittuasi täytä matka-avustushakemus (liitteenä tämän sivun alalaidassa). Hakemukset lähetetään sähköpostitse Reetta Pilhjertalle hyvissä ajoin ennen vierailua.
  3. Avustuspäätöksestä ilmoitetaan kahden viikon kuluessa.
  4. Vierailun jälkeen toimita vapaamuotoinen kooste opintotehtävästä Metsäteollisuus ry:hyn.

 

Lisätietoja antaa

Reetta Pilhjerta

Päällikkö, koulutus ja osaaminen

040 675 1765