Nuoret aidalla istumassa

Matka-avustukset koululuokille ja opiskelijoille

Metsäteollisuus ry myöntää koululuokille ja opiskelijoille matka-avustuksia metsäteollisuuskohteisiin suuntautuville tutustumiskäynneille.

Tuotantolaitoksilla oppilaat ja opiskelijat pääsevät tutustumaan metsäteollisuuteen ja sen eri ammatteihin. Avustus kattaa kohtuulliset kuljetuskustannukset esimerkiksi bussilla.

Metsäteollisuus ry:n myöntämä avustus on tarkoitettu ensisijaisesti yläkoululaisille ja lukiolaisille, ammatinvalintaiässä oleville nuorille. Harkinnan mukaan avustuksia voidaan myöntää myös alakoululaisten vierailuille.

Myös opiskelijaryhmät voivat hakea matka-avustusta järjestämälleen ekskursiolle, jonka kohteena on metsäteollisuusyritys.

Vierailun tulee olla opintokäynti, jota suunnitellaan yhdessä yrityksen kanssa ja johon liittyy opintotehtävä. Esimerkkejä tehtävistä (yritysyhteistyömalleja) sekä matka-avustushakemus ohessa.

Pyytäkää tarjous kuljetusyritykseltä ja lähettäkää hakemus sekä suunniteltu tehtävä (koskee koululuokkia) heti kun vierailukohde on varmistunut. Lähetä hakemus sähköpostilla Reetta Pilhjertalle. Päätöksestä ilmoitetaan kahden viikon kuluessa.

Lisätietoja antaa

Reetta Pilhjerta

Asiantuntija, osaaminen ja vetovoima

040 675 1765